Installatie

Bouwton is trots op haar eigen montageteam van vakbekwame monteurs en tegelzetters. Nadat u uw nieuwe badkamer of vloer in onze showroom heeft uitgezocht en we bij u thuis hebben opgemeten, verzorgen wij ook de installatie. En mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, dan is één telefoontje genoeg om u de service en garantie te bieden waar u als klant recht op heeft. Bouwton bouwt namelijk niet alleen graag badkamers, maar ook aan een goede relatie met haar klanten.

Nooddouche
Ziet u op tegen de verbouwing? Daar hebben wij iets op gevonden. Binnen een halve dag plaatsen wij, bijvoorbeeld bij u op zolder, een nooddouche. Douchen bij de buren is dus helemaal niet nodig. Zolang de verbouwing duurt, beschikt u over uw eigen tijdelijke douche. En in 80 % van de gevallen is uw nieuwe badkamer binnen drie weken klaar.

Vloerverwarming
Een behaaglijk woonklimaat is belangrijk om u prettig te voelen in huis. Niets zo vervelend als tocht, een koude vloer of een ongelijk verwarmde ruimte. Een prettig verwarmde vloer verhoogt uw wooncomfort dan ook aanzienlijk. Wij installeren vloerverwarming onder vloeren van tegels, grind en natuursteen. Waarom koud als het ook warm kan?