Porcelanosa

Bouwton heeft een groot assortiment van het merk PORCELANOSA Group in haar showroom. Porcelanosa is een begrip op het gebied van keramische tegels. Of het nu gaat om keramiek voor de badkamer, woonkamer of terras, met Porcelanosa heeft een echte spaanse kwaliteit in huis. Porcelanosa is vandaag de dag een begrip de internationale markten heeft de reputatie voor te lopen qua innovatie en kwaliteit. Waar Porcelenosa vroeger alleen tegels fabriceerde is de diversiteit vandaag de dag zodanig groot dat variërend van een volledige uitrusting voor keuken of badkamer tot de meest uiteenlopende bouwoplossingen voor de hedendaagse architectuur geboden kan worden. Wij ontvangen u graag in onze showroom om het grootste assortiment Porcelanosa van de bollenstreek te laten zien.

Porcelanosa

Hotbath

De meeste kranen in de showroom van Bouwton zijn van het Italiaanse merk Hotbath. Hotbath is een Nederlands bedrijf en lopen voor op het gebied van kranen. Hotbath is een kwalitatief hoogwaardig merk en past daarmee in de visie van Bouwton. De vijf jaar garantie die u standaard krijgt op de kranen van Hotbath bewijzen dat u te maken heeft met producten van zeer goede kwaliteit. De productie van de Hotbath kranen vind plaats in Italie omdat hier simpelweg de beste fabrikanten te vinden zijn en gespecialiseerd zijn in verchromen, fijnmetaal bewerking, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Ook zijn vrijwel alle kranen in diversen bewerkingen te leveren. Graag vertellen wij meer over de mogelijkheden op onze showroom in katwijk.

Hotbath

Sealskin

Uiteraard kan het merk Sealskin niet ontbreken in het assortiment van Bouwton. Het Waalwijks bedrijf Sealskin is een bedrijf van rijke tradities wat al meer dan 250 jaar bestaat. In 1754 starte Gerrit van Loon zijn bedrijf in Waalwijk waar het nu nog steeds gevestigd is. Bouwton dat al sinds 1975 bestaat doet al jarenlang zaken met Sealskin. In onze showroom in Katwijk hebben we vele varianten zichtbaar uit het Sealskin assortiment. Of het nu gaat om standaard douchedeuren, douchecabines, inloopdouches of om maatwerk, Sealskin kan het allemaal leveren en Bouwton help u graag met het maken van de juiste keuze.

Seaslskin

Grohe

GROHE biedt een breed en diep badkamerassortiment aan in drie verschillende stijlen; Cosmopolitan, Contemporary en Authentic. Elk met een eigen karakter en voor elke smaak.

Grohe

Hans Grohe

Wilt u in uw huis een plek hebben, waarin u met al uw zintuigen kunt genieten? Hansgrohe helpt u om het beste uit water te halen en uw badkamer en keuken te veranderen in plaatsen om echt te genieten. Zodat u uw dag positief begint – en hem heerlijk ontspannen kunt afsluiten. Omdat wij een passie voor water hebben. Wij willen het mensen mogelijk maken zichzelf in de badkamer te verwennen. En omdat wij zo ambitieus zijn om telkens nog iets beter te worden.

Hansgrohe

Luca

Sinds 2002 speelde Luc van den Berg al met de gedachte om Italiaans design sanitair te gaan importeren. De eerste producten die wij op de Nederlandse markt brachten kwamen kort erna van het Italiaanse merk Galassia. Al snel werd er besloten om een groothandel te gaan starten gericht op producten uit Italië. De volgende stap die werd gezet was het op de markt brengen van de eigen Luca Sanitair inloopdouches en wanden. Met het eigen ontwerp van een RVS LUCA vloer en wandwisser werd het plaatje compleet gemaakt. Langzaamaan werd het aanbod van producten uitgebreid. Naast keramisch sanitair kwamen er diverse kranenmerken bij, waarbij de eerste start werd gezet met het Italiaanse merk Bongio. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid met een ruim aanbod in keramisch sanitair, inloopdouches, baden, badmeubels, radiatoren en een uitgebreid assortiment in kranen. Al deze producten zijn gericht op het midden en hoog segment op sanitair gebied. Vanuit het centraal magazijn te Leiden voorzien wij onze dealer netwerk van de door hun bestelde goederen.

Luca

Vasco

Verwarm in stijl met de tijdloze designradiatoren van Vasco. Ze staan garant voor bewonderende blikken, een optimale warmteafgifte én een superieure kwaliteit. Ontdek ons breed assortiment!

Vasco

Villeroy en Boch

Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch en dat al sinds het jaar 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven.

Villeroy en Boch

Easydrain

ESS staat voor Easy Sanitary Solutions en dat is de meest geschikte verklaring voor al onze producten. Eenvoudig, praktische en innovatieve oplossingen voor vakmensen en eindgebruikers met topkwaliteit, modern design en voordelig geprijsd. ESS is een familiebedrijf en ontwerpt, ontwikkelt en produceert sanitaire oplossingen al sinds 1928.

Easy Drain

Geesa

Wij houden van design, van de combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing. Het is ons vak om 100% aandacht te geven aan de details van de badkamer en het toilet. Geesa doet dit al 130 jaar. Het is onze hoofdactiviteit, het is onze passie.

Geesa