1975

In 1975 werd Bouwton opgericht door Ton van Leeuwen en onze showroom aan de hoftuinstraat in Rijnsburg was een feit.

2000

In 2000 verhuisten onze showroom naar het pand aan de oegstgeesterweg in Rijnsburg.

2004

In 2004 werd een extra showroom voor de keramische vloeren geopend aan de Sandtlaan, op de Oegstgeesterweg bleef onze showroom gericht op de badkamer.

2005

In 2005 werd Bouwton overgedragen door Ton van Leeuwen naar zijn zoon Wilton van Leeuwen en zijn compagnon Anton van Delft.

2013

In 2013 openden wij onze huidige showroom aan de Valkenburgseweg 89 in Katwijk, hier kwam alles onder één dak, een showroom voor badkamer en vloeren en ook de opslag is hier gevestigd.

Over ons

Familiebedrijf Bouwton is sinds 1975 een vertrouwd adres voor badkamers en tegelvloeren. Of u nu uw badkamer wilt renoveren, een privé wellness wilt laten aanleggen of op zoek bent naar een nieuwe vloer: ons ervaren team gaat met plezier voor u aan de slag. Bouwton bouwt graag aan een goede relatie met haar klanten. Daarom bieden we u een totaalconcept aan waar u van op aan kunt. Van het uitzoeken van de materialen en maken van 3D ontwerpen tot het kitten van de laatste voeg: wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Ook als u een eigen aannemer heeft of zelf uw badkamer gaat aanpakken zijn wij u graag van dienst. Ook dan maken we een prachtig 3D ontwerp met u en kunnen we al het gewenste sanitair op locatie leveren. Hierbij kunnen wij ook technische tekeningen maken om uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het verbouwen van een badkamer en het maken van het perfecte ontwerp kan soms lastig zijn en daarom heeft u een vast aanspreekpunt en wordt u geholpen door één vaste collega, die u helpt en adviseert tijdens het traject. U bent van harte welkom om een keer een kijkje te nemen in onze showroom, hier vindt u badkamers en sanitair in alle stijlen en een schitterende collectie keramische vloeren voor ieder interieur.