Vloertegels

Bent u op zoek naar een mooie vloertegel, dan is een bezoek aan onze uitgebreide tegelshowroom een onmisbare eerste stap.

Uniek in Nederland is onze collectie van o.a. Porcelanosa en Kronos, waar u niet alleen in presentatiekasten maar ook op vloervlakken de mooiste combinaties kunt zien, voelen en ervaren. Aan de hand van grote ruim opgezette vloeren is het maken van de juiste keuze een stuk makkelijker. Bouwton begrijpt namelijk als geen ander dat u nog jaren plezier wilt hebben van uw vloer en dat merkt u tijdens een bezoek aan onze showroom.

Door eigen import vanuit Spanje en Italiƫ kunnen wij snel leveren tegen scherpe prijzen. Ook daardoor hebben wij altijd de nieuwste trends op gebied van tegelvloeren.

Vloerverwarming

De voordelen van een keramische vloer zijn o.a. duurzaam, makkelijk schoon te maken, slijtvast en niet vlekgevoelig. Daarnaast is het de ideale vloer voor vloerverwarming omdat een keramische tegel het beste de warmte geleidt. Ook dit kan Bouwton compleet voor u verzorgen. Van het aanbrengen op krimpnetten en het storten van de betonvloer tot het inslijpen van sleuven in een bestaande vloer.